Dejlig mættende sommersalat!
Ingredienser (til 2 pers.):
- 1 bakke rucola salat
- 400 g. babykartofler (kogte el. bagt)
- 100 g. parmesan
- Saft fra 1 citron
- ½ dl. olivenolie
- Salt & peber
Fremgangsmåde:
- Skær de kogte eller bagte babykartofler ud i tykke skiver.
- Skyl rucolaen og anret på tallerknerne og læg derefter kartoffelskiverne oven på.
- Pres citronsaften og bland i en skål med olivenolie, salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten.
- Brug en grøntsags-skræller og skræl tynde skiver af parmesan-stykket og drys over salaten.
Ingredienser (til 2 pers.):
- 1 bakke rucola salat
- 400 g. babykartofler (kogte el. bagt)
- 100 g. parmesan
- Saft fra 1 citron
- ½ dl. olivenolie
- Salt & peber
Fremgangsmåde:
- Skær de kogte eller bagte babykartofler ud i tykke skiver.
- Skyl rucolaen og anret på tallerknerne og læg derefter kartoffelskiverne oven på.
- Pres citronsaften og bland i en skål med olivenolie, salt og peber.
- Hæld dressingen over salaten.
- Brug en grøntsags-skræller og skræl tynde skiver af parmesan-stykket og drys over salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar