En trifli er supernem at lave hvis man er i den situation at man ikke gider bruge 100 år i køkkenet til at lave dessert til dine gæster!
Valget af yoghurt kan varieres alt efter hvor frisk man vil have desserten. Jeg har her valgt at bruge vanille yoghurt.
Ingredienser (til 6 glas):
- 1 ½ pose frosne blåbær
- 4 spsk. sukker
- ½ l. piskefløde
- ½ l. vanille yoghurt
- 2 spsk. flormelis
- ½ pose makroner (mast til krummer)
Fremgangsmåde:
- Læg de frosne blåbær i en gryde med de 4 spsk. sukker.
- Varm blåbærrene op ved svag varme og rør en gang imellem.
- Når blåbærrene er tøet op stilles de til afkøling.
- Pisk fløde til en lind flødeskum og vend langsomt yoghurten med en dejskraber.
- Vend de 2 spsk. flormelis i cremen og smag til hvis man vil have den sødere.
- Til servering: I hvert glas lægges først et lille lag knuste makroner, derefter et lad blåbær, et lag knuste makroner og til slut yoghurt cremen.
- Til pynt drysses en smule knuste makroner på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar