søndag den 6. maj 2012

Easy Peasy Spinat Tærte

Genial opskrift til en sundere udgave af en spinat tærte!


Ingredienser (til 2 stk. tærte)
- 2 dl. grahamsmel
- 2 dl hvedemel
- 3 spsk. sesamfrø
- 3 spsk. hørfrø
- 2 spsk oliven olie
- 3-4 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 2 poser frossen spinat (helbladet eller hakket)
- ½ bæger hytteost
- ½ pakke blød feta (i tern)
- Salt & peber
- Revet ost til gratinering


Fremgangsmåde:
- Tænd for ovnen på 200 grader.
- Bland frø, mel, olie, vand og salt i en skål til det er en lind dej.
- Klæb massen på 2 tærteforme og stil dem i ovnen i ca. 20 minutter eller til tærtedejen er lysebrun.




- Optø imens spinaten i en gryde og klem derefter spinaten i en sigte for at fjerne det overskydende vand.
- Bland spinaten, hytteost, feta og salt og peber.
- Tag tærtefadene ud af ovnen og fordel spinat fyldet på dem.
- Fordel revet ost ovenpå fyldet og stil i ovnen i ca. 25 minutter.
OBS: Bunden er rigtig sprød så der skal lægges lidt kræfter i når den skal skæres 



















Ingen kommentarer:

Send en kommentar