mandag den 4. juni 2012

Grøn Roulade med Sommerfyld


Ingredienser (til 2-3 personer):
Til rouladen:
- 100 g. frossen hakket grønkål
- 200 g. hvedemel
- 3 æg
- 2 dl. creme fraiche
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. natron
- Salt & peber
Til dressingen:
- 3 dl. creme fraiche
- 2 spsk. mayonaise
- 1 bundt dild (finthakket)
- Salt & peber
- lidt citronsaft
Til fyldet:
- 5 tomater
- ½ agurk
- 1 lille løg
- Salt & peber
- ½ pakke feta
- 1 bundt brøndkarse (hakket)


Fremgangsmåde:
Rouladen:
- Tænd ovnen på 200 grader og form et stykke bagepapir til en lav 'kasse' med nogle papir clips


- Optø grønkålen på en pande.
- Bland imens æg, creme fraiche, mel, salt & peber og bland til sidst den optøet grønkål i.
- Hæld dejen i formen og sæt i ovnen i ca. 15 minutter.
Dressingen:
- Bland alle ingredienserne til dressingen og lad den stå og samle sig.


Fyldet:
- Hak tomat, agurk, løg og feta meget fint.
- Bland det sammen og smag til med salt og peber.


- Når rouladen er færdig flippes den over på et nyt stykke bagepapir så bunden ligger opad.
- Når rouladen er kølet lidt af (efter ca. 10 minutter) smøres dressingen over.
- Det finthakket fyld hældes over og brøndkarsen drysses over til slut


- Begynd at rul rouladen fra den ene side og pres nedad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar