mandag den 9. april 2012

Indisk Ris Pilaf med Æg

Nu må jeg jo hellere lægge nogle flere indiske indslag ind, så man har støre incitament for at købe de dejlige krydderier;)


Ingredienser (til 2 personer):
- 200 g. ris
- 3 æg
- 1 løg (hakket)
- 1 tomat
- 1 tsk sorte sennepsfrø
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk chili
- 1 tsk spidskommen frø
- 1 tsk karryblade (Kan købes i asian shoppen)
- Salt & peber
- lidt oliven olie
- 1 lille hånfuld frisk koriander (kan udelades)


Nu lavede jeg jo retten i de dejlige påske-helligdage, så jeg kunne ikke købe ind til hvad jeg også synes der kan kommes i retten: frosne ærter eller små buketter broccoli


Fremgangsmåde:
- Kog risene som anvist.
- Varm olien på en pande.
- Tilføj sennepsfrøene og tilføj de andre krydderier når sennepsfrøene begynder at poppe.
- Hæld derefter løg og tomat i.
- Pisk æggemassen og hæld på panden.
- Lige før æggemassen bliver til scramble tilføjes risene.
- Æggene burde gerne klæbe fast til risene.
- Smag til med salt og peber og drys med koriander.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar