Nu må jeg jo hellere lægge nogle flere indiske indslag ind, så man har støre incitament for at købe de dejlige krydderier;)
Ingredienser (til 2 personer):
- 200 g. ris
- 3 æg
- 1 løg (hakket)
- 1 tomat
- 1 tsk sorte sennepsfrø
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk chili
- 1 tsk spidskommen frø
- 1 tsk karryblade (Kan købes i asian shoppen)
- Salt & peber
- lidt oliven olie
- 1 lille hånfuld frisk koriander (kan udelades)
Nu lavede jeg jo retten i de dejlige påske-helligdage, så jeg kunne ikke købe ind til hvad jeg også synes der kan kommes i retten: frosne ærter eller små buketter broccoli
Fremgangsmåde:
- Kog risene som anvist.
- Varm olien på en pande.
- Tilføj sennepsfrøene og tilføj de andre krydderier når sennepsfrøene begynder at poppe.
- Hæld derefter løg og tomat i.
- Pisk æggemassen og hæld på panden.
- Lige før æggemassen bliver til scramble tilføjes risene.
- Æggene burde gerne klæbe fast til risene.
- Smag til med salt og peber og drys med koriander.
Ingredienser (til 2 personer):
- 200 g. ris
- 3 æg
- 1 løg (hakket)
- 1 tomat
- 1 tsk sorte sennepsfrø
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk chili
- 1 tsk spidskommen frø
- 1 tsk karryblade (Kan købes i asian shoppen)
- Salt & peber
- lidt oliven olie
- 1 lille hånfuld frisk koriander (kan udelades)
Nu lavede jeg jo retten i de dejlige påske-helligdage, så jeg kunne ikke købe ind til hvad jeg også synes der kan kommes i retten: frosne ærter eller små buketter broccoli
Fremgangsmåde:
- Kog risene som anvist.
- Varm olien på en pande.
- Tilføj sennepsfrøene og tilføj de andre krydderier når sennepsfrøene begynder at poppe.
- Hæld derefter løg og tomat i.
- Pisk æggemassen og hæld på panden.
- Lige før æggemassen bliver til scramble tilføjes risene.
- Æggene burde gerne klæbe fast til risene.
- Smag til med salt og peber og drys med koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar