Hurra Hurra Hurra: Nu har der været over 1000 sidevisninger af min blog!!
Det skal selvfølgelig fejres med noget ekstraordinært og royalt:)
Det er især dekorationen af muffins'ne som sætter prikken over i'et.
Ingredienser (til ca. 12-15 muffins):
- 120 g. blødt smør
- 120 g. sukker
- 2 æg
- 1 tsk. vanille essens eller vanillesukker
- 2 dl. fromage frais eller andet surmælksprodukt
- 175 g. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 1 dl. kokosmel
- 200 g. hakket mørk chokolade
Til Pynt:
- 100 g. blødt smør
- 200 g. flormelis
- 1 tsk. vanilleessens
- ca. 100 g. flydende chokolade
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pisk smør og sukker og tilsæt derefter 1 æg ad gangen mens der piskes.
- Tilsæt vanille essens og fromage frais.
- Tilsæt derefter mel og bagepulver.
- Vend kokosmel og hakket chokolade i dejen.
- Læg en stor spsk. dej i hver muffin-form.
- Stil muffins'ne i ovnen i ca. 15 minutter. OBS: de må ikke blive tørre! Så hellere lidt for lyse end mørke.
- Mens muffins'ne er i ovnen skal dekorationen laves.
- Smelt chokoladen til pynten og put det i en plastikpose.
- Klip et meget lille hjørnestykke af posen så der kan sprøjtes en meget fin stråle ud.
- Lav chokolade mønster efter egen fantasi på noget bagepapir og læg det i fryseren hvis der er plads (ellers så gør det i køleskabet).
- Når Muffins'ne er færdige skal de stå og køle af.
- Rør imens det bløde smør til pynten med flormelis og tilsæt vanille essensen.
- Jeg er så heldig at have en sprøjtepose med stjerneformet tut, så man kan lave nogle flotte dekorationer, MEN, man kan sagtens bare bruge en kniv og smøre et lag glasur.
- Når muffins'ne er kølet af lægges der et lag glasur og der stilles en chokolade-dekoration på højkant.
OBS: Hvis muffins'ne skal transporteres så kan man lægge chokolade dekorationen fladt ned på glasuren.
Det skal selvfølgelig fejres med noget ekstraordinært og royalt:)
Det er især dekorationen af muffins'ne som sætter prikken over i'et.
Ingredienser (til ca. 12-15 muffins):
- 120 g. blødt smør
- 120 g. sukker
- 2 æg
- 1 tsk. vanille essens eller vanillesukker
- 2 dl. fromage frais eller andet surmælksprodukt
- 175 g. hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 1 dl. kokosmel
- 200 g. hakket mørk chokolade
Til Pynt:
- 100 g. blødt smør
- 200 g. flormelis
- 1 tsk. vanilleessens
- ca. 100 g. flydende chokolade
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pisk smør og sukker og tilsæt derefter 1 æg ad gangen mens der piskes.
- Tilsæt vanille essens og fromage frais.
- Tilsæt derefter mel og bagepulver.
- Vend kokosmel og hakket chokolade i dejen.
- Læg en stor spsk. dej i hver muffin-form.
- Stil muffins'ne i ovnen i ca. 15 minutter. OBS: de må ikke blive tørre! Så hellere lidt for lyse end mørke.
- Mens muffins'ne er i ovnen skal dekorationen laves.
- Smelt chokoladen til pynten og put det i en plastikpose.
- Klip et meget lille hjørnestykke af posen så der kan sprøjtes en meget fin stråle ud.
- Lav chokolade mønster efter egen fantasi på noget bagepapir og læg det i fryseren hvis der er plads (ellers så gør det i køleskabet).
- Når Muffins'ne er færdige skal de stå og køle af.
- Rør imens det bløde smør til pynten med flormelis og tilsæt vanille essensen.
- Jeg er så heldig at have en sprøjtepose med stjerneformet tut, så man kan lave nogle flotte dekorationer, MEN, man kan sagtens bare bruge en kniv og smøre et lag glasur.
- Når muffins'ne er kølet af lægges der et lag glasur og der stilles en chokolade-dekoration på højkant.
OBS: Hvis muffins'ne skal transporteres så kan man lægge chokolade dekorationen fladt ned på glasuren.
Hvor er de flotte!
SvarSlet