søndag den 1. april 2012

Lun Kartoffelsalat med Græskarkerne Olie


Selvom dette er en meget enkel ret så passer den bløde smag med avokadoerne perfekt med den dejlige nødde-smag fra græskarkerne olien!
Jeg smagte græskarkerne olie første gang, da jeg var nede i Østrig og besøge min bror der bor dernede.
Ifølge ham så er græskarkerne olie en national specialitet og det forstår man godt.
Denne her olie er den slags olie man bare kan spise med et stykke brød til - mmm!


Ingredienser (til 2 personer):
- 10 mellemstore kartofler med skræl
- 2 avokadoer
- ½ bøtte feta
- 2 spsk. græskarkerne olie
- salt og peber
- En sjat oliven olie


Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær kartoflerne i både og læg dem på en bageplade.
- Hæld oliven olien over og drys med salt og peber.
- Sæt i ovnen i ca. 30 minutter eller til kartoflerne har fået kulør.
- Skær imens avokadoerne i både.
- Når kartoflerne er færdige lægges de på et fad.
- Avokado bådene samt fetaen lægges oven på.
- Hæld græskarkerne olien over.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar