torsdag den 22. marts 2012

Gammeldaws Broccoli Salat

Min yndlings udgave af broccoli salat er når broccolien kun lige er dyppet i kogende vand.
Konsistensen af broccolien er efter smag og behag og man kan lade broccolien ligge i vandet i længere tid hvis man vil have en lidt mindre crunchy broccoli.
Hilsen Hanne






Ingredienser (til 2 personer):
- 1 broccoli (buketter skåret i små dele og evt. små tern af stokken (skrællet)
- 1 håndfuld rosiner
- 1 lille rødløg (finthakket)
- 3-4 dl. fromage frais
- 2 tsk. sukker
- 2 spsk. rødvins eddike
- lidt salt og peber


Fremgangsmåde:
- Når broccolien har været i det kogende vand hældes det i en skål og stilles til at blive kølet af.
- Bland fromage frais, sukker, rødvins eddike, rosiner, rødløg og salt & peber og lad dressingen stå i cirka en halv time så fromage frais'en kan trække smag fra løgene.
- Når broccolien er kølet af og dressingen har trukket blandes det hele sammen.


GOD APPETIT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar