tirsdag den 20. marts 2012

Lun Peberfrugt og Tomat Salat

Kombinationen af de supersøde peberfrugter med salte oliven og feta er bare...mmmm!
Ingredienser (til 2 personer):
- 2 peberfrugter (skåret i stænger)
- 2 bakker cherry tomater
- 1 sjat olivenolie
- 3 fed hvidløg (i skiver)
- lidt oregano
- salt & peber
- 1 glas oliven (ex. kalamata)
- ½ bøtte feta




Fremgangsmåde:
- Tænd for ovnen på 200 grader.
- Bland peberfrugt, cherry tomater og hvidløg i en dyb bradepande med bagepapir.
- drys med oregano, salt og peber og hæld oliven olien over.
- Sæt ovnen i, i cirka 30-40 minutter, eller indtil kanterne af peberfrugterne er sorte.
- OBS: det gør ikke noget at cherry tomaterne når at blive mørke!
- Når blandingen er færdig hældes det i en skål og vendes rundt med oliven og feta.


HINT: brug den sirups-agtige sovs fra peberfrugterne og cherry tomaterne og hæld over salaten ved servering. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar