Nem og hurtig ret til en travl hverdag!
Trøffelolien har en meget kraftfuld og lækker smag der kan gøre en hverdags-ret til et festmåltid.
Den trøffelolie jeg har er købt i netto (ved spotvarene) til 25 kroner, så man kan sagtens få det billigt!
Hvis man har lidt finere smagsløg så kan man også købe trøffelolie i olie & eddike butikker. Der ligger for eksempel en ved Storetorv i Århus C. kaldet Oil & Vinegar.
Ingredienser (til 2 personer):
- 200 g. pasta (her brugt fuldkorns)
- 2 porre
- 1 squash
- 1 rødløg
- En sjat oliven olie
- Salt & peber samt 1 knsp. chilli
- 2 spsk. trøffelolie
Fremgangsmåde:
- Snit løget og porrerne i fine stykker og snit squashen først i lange stykker og tag derefter en grøntsags-skræller og skræl tynde strimler.
- Kog pastaen som anvist med lidt salt.
- Varm oliven oliven på en pande og hæld grøntsagerne på. Hæld evt. lidt vand ved hvis grøntsagerne bliver for tørre.
- Smag til med salt, peber og chilli.
- Når grøntsagerne er færdige slukkes der for varmen, pastaen vendes i og trøffelolien bliver hældt i blandingen.
Jeg har selvfølgelig revet parmasan på retten, men det er valgfrit!
Trøffelolien har en meget kraftfuld og lækker smag der kan gøre en hverdags-ret til et festmåltid.
Den trøffelolie jeg har er købt i netto (ved spotvarene) til 25 kroner, så man kan sagtens få det billigt!
Hvis man har lidt finere smagsløg så kan man også købe trøffelolie i olie & eddike butikker. Der ligger for eksempel en ved Storetorv i Århus C. kaldet Oil & Vinegar.
Ingredienser (til 2 personer):
- 200 g. pasta (her brugt fuldkorns)
- 2 porre
- 1 squash
- 1 rødløg
- En sjat oliven olie
- Salt & peber samt 1 knsp. chilli
- 2 spsk. trøffelolie
Fremgangsmåde:
- Snit løget og porrerne i fine stykker og snit squashen først i lange stykker og tag derefter en grøntsags-skræller og skræl tynde strimler.
- Kog pastaen som anvist med lidt salt.
- Varm oliven oliven på en pande og hæld grøntsagerne på. Hæld evt. lidt vand ved hvis grøntsagerne bliver for tørre.
- Smag til med salt, peber og chilli.
- Når grøntsagerne er færdige slukkes der for varmen, pastaen vendes i og trøffelolien bliver hældt i blandingen.
Jeg har selvfølgelig revet parmasan på retten, men det er valgfrit!
Super opskrift, men hvis man bruger "ægte" trøffel olie så skal der bruges væsentligt mindre. Vær varsom :)
SvarSlet